Welcome ! you currently at RYNIE ZONE . Please Don't make Trouble . Don't 4get to follow and leave your comment okey
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

My Sweet 19 ヅ

Hye blogger ! hari ini genap lah umurku dan my twin 19tahun :) remaja sudah nhe . HAA , yalah sangat, lamanya suda aku hidup d dunia nhe kan ? banyak pengalaman yg aku lalui , pahit , manis , suka, duka . Pengalaman itu lah yg mendewasakan aku . dari aku sekolah rendah , ke menengah , ke ipt semuanya bagi aku pengalaman berbeza-beza . HAHAii . Kalo d sabah aku ada famly sambut bufday ku sama kakak ku , siap d belikan kek dua lagi, sbb kami kan kembar ? HEHE . tpi start masuk politeknik nhe aku dak juak lah sedi setiap kali 25oktober tiba, sbb aku ada kawan yg mau juak smbut bufday ku , 2kali dah smbut d poli nhe , 1st d DAMAI beach , and smlm 2nd wift my bestie <ria,dila&iela> and x lupa juak aku punya jiran bilik noya,bibot, and semua pandai dorang buad surprise ., nasib aku nhe teda jantungan ! . HEHE , pa2x pun terima kasih yah kawan , aku sayang sama kamu . doakan aku panjang umur , sihat selalu, hubungan kita sampai mati, sukses , etu juak doaku untuk kamu oke J semua yag terjadi sepanjang hidup ku nhe , ada baik dan buruknya . so buang yg keruh amik yg jernih . J Sebelum aku habiskan coretan hary nhe , aku mau sampaikan sesuatu untuk org2x ini :::::for my twin  Hye sister . hapy bufday tu you, hapy bufday tu you, hapy bufday tu you RINA , hapy bufday tu you J ryn, aku harap kau sihat selalu, panjang umur, sukses . lama betol suda kita x jumpa nhe . L rindu ouh aku , sihat2x kau yah , ada masa kita jumpa juak . I hope !
to my bestie yio & dy ->  my friend genk slumber’z ! thanks yah smbutan bufday semalam , aku suka  and thanks juak gift nya , comel2x , satu gelas yg memang teda samanya di dunia nhe , sbb ada muka kita be4 . and yio thanks juak ibuk rantainya , lawa walaupun ko kata pink mewakili aku J aku suka syg , aku snyg kamu dua ! HEE , kek nya pun sedap pandai org pilih kan . J HEHE , hari ini hary yang membahagiakan aku J walaupun aku teda “dya” suda , tpi aku masih ada kamu kan? Sampai bila2x kan? Bagi aku itu sudah cukup tanpa “dya” pun oke tetap rynie yg dulu , sampai bila2x … good luck final syg2x ku , yio jumpa lgi kita sem5, kau yg palink kecik antara kita 3, knpa kita slalu bgduh o ? sbb aku syg kau lah , and npa aku x suka cari gaduh ma dy , and ikut pa cakap dy 1 dya palink kakak , and kalo dy mara seram . takot . kalo ko tidak , HAHA. -> iela my rumeet . Akhirnya kesalahfahamaan antara kita pun suda berakhir and aku harap itu first and last lah , aku syg kau oke . Aku harap hubungan kita akan beterusan sprti dulu sehingga akhir hayat oke :) good luck final .. jumpa lagi kita kan sem5 , berumet lagi kita . kalo balik dari LI pastikan gemuk .
Last sekali , aku mau ucap thanks untuk semua kawan2x, classmate ku yg selama ini jatuh dan bangun sama2x aku. iloveyou semua J


My kek , and gift dri my syg2x slumber , thanks
nhe dy MY sweet sister , kembar saya . sama kah muka kami ?? HEEHE
 with my bestie , slumber HEHE , yio , ryn , dyla ;) muka bengkak baru pas mandy di serang ;) Haha

 aku punya rumeet . hehe , ko mara ? wakaka ..
 muka blurrr , blank ;) haha 
saya punya soul mate kali , hehe . manja gilerr . haha , padahal ~~~ dari kiri yioKwangAvatar-rynSparta ! haha


Sudah Baca . Komen sikit . PEACE

14 orang tengah mengkritik ~:

yanti said...
This comment has been removed by the author.
MiszHagu said...

errrggg...Sory skit ehh kta aQ "kwangavatar" .. sekeh kang!!haha
syng kO ktat2 juak.. :P

♕ R Y N I E ♕ said...

WAKAKA . mang kan kwangvatar . HAH , kah suk jin hyung (; HAHA . Iloveyou !

CekbOlat-bOlat said...

hepy besday :)

♕ R Y N I E ♕ said...

@cekbolat-bolat : thanks dear ;)

ILA HonEyBuNNy said...

selamat hari lahir,semoga panjg umo dan di murahkan rezeki....;-)

♕ R Y N I E ♕ said...

@ILA HonEyBuNNy : yhanks yea , AMIN ;)

man said...

happy birthday...
moga hidup diberkati Ilahi.

♕ R Y N I E ♕ said...

man: tnahks ;)

Nur Kamalia said...

hye rynIe..:)..
kamu kna tag, layari link ni taw..:)

http://nurkamalia90.blogspot.com/2011/10/jom-tag2.html

weeee..:P

Hanif said...

thaniah ..salam kenal

♕ R Y N I E ♕ said...

hanif & Nur kamalia : thanks ;)

Pateh Adnan said...

wahh. happy belated birthday dear. ;) hehe
jop singgah sini n komen bebanyak :
http://patehadnan.blogspot.com/

♕ R Y N I E ♕ said...

pateh : thanks ;)