Welcome ! you currently at RYNIE ZONE . Please Don't make Trouble . Don't 4get to follow and leave your comment okey
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

BEJALAN-JALAN !

Assalamualaikum blogger !
Lamanya aKu sik merepek di OH Dunia nhe taw ! bukan nya teda yg mau d cer , tpi assignment,kuiz,testII and semua yg sma waktu dgannya memang mbuad kan aku teda masa mau update nhe blog ! rindu juak , jap arh kamu , aku loading jap mau login page ku balik nhe . HAHA<eksen> ! Hem, ary nhe aku mau post sal hajat aku yg suah tercapai ! wah , cam apa jak, hajat naek haji kah ? wakaka . teda lah wha kesian. Bha di mna aku mau start nhe arh kawan?bha sini jak lah , gne bha baru2x nhe aku n my genk slumber pegi stay out tmpat “macik” kami oke . HAA , pas tu kami ada pegi ke taman rimba . nama mcam zoo kan ? tp tmpat nhe sbnrnya pat bajogging lama dah kami b’tiga mau p, tp baru sry tu dapat . soo , banyak juak yg kami dpat jdikan sbgai memory kami btiga J dah tmpat bajogging so kami pon wat lah pa yg patut, blari2x, wat senaman2x ! HAHA , aku paling benci tu yg bangkit tubi , mcam mau patah2x jak blkng ow, aku tngok nenek2x cina tu punyalah santai buad bangkit tubi mgalahkan aku ow ! HAA. Pas tu kunun kami nhe mau jlan2x bha , pas tu c kawan<dila> tngok ada aunty cina tu masuk satu track bajogging , so dya kata jum ikut mcik nhe . ikut punya ikut punyalah panjang track tu 1600KM , pecah lah semua lemak time tu ! HAA . terima kasih lah Dy J

sepanjang kami ada dlam Taman Rimba tu , kami apa lagy , berabis bha bilang beSnap2x , x kira lokasi . ambik posisi masing2x . HAA , dak malukan ? ada kami 3 kisah ! suah lama sana kami pon balik , x jauh dari rumah jlan kaki pon boleh bha J sampai umah , punyalah hebat , kami di sediakan sarapan mee goring SABAH ! arrhh , sedappp ow ! JKawan2x nhe lah dya Snap yg kami sempat take :: kawan2x dua2x nhe dress mcam mau p Bandar kan ?? aku jak kali yg p besenam ! WAKAKA J

 rynie,dyla,yio 


 haha , kegilaan rynie &dieylah , jeleknya muka c rynie ! HAA , like monkey magic ! muka org sebelah pon bidak jua owh !! 
nhe plak c yoi , antara kami betiga , nhe yg palink kecil , and nhe lah juak yang aku slalu bawak bgduh !

***********

Nhe plak aku mau cerita sal aku p kubah ma kwan ku oke ,
Aku lama betol suah mau betolp kubah , 2minggu beturut2x jauk cancel , dpat pegi nhe best gilak wlaupon kami be’5 jak , aku rasa best lagi wha . Kami gerak dri poli dlam pkul11 lebih gtu , smpai jak d kubah kami makan luk kumpul energy, pas tu noya,seha,bibot p bganty aku x bgnty coz aku dah siap terjun. C kawan emun nhe plak dak mau mandy kunun mau jdi camregirl, tpi dlam camre tu mcam hmpir semua mukanya bha . HAA. Time kami mandy tu , aku gembira betol ow sbb dpat mandy air kubah . HAHA , sakai kau ryn! Pas mandy kami naik , mengasak pulak lagi bakeroke ! HAA, preee plak nya tu . sblh petang sblom balik , aku,noya&bibot turun lagi mandy, seha dah kondem ! buakn selalu pun kan , apapun mang best lah Mandy+bakeroke=lepas stress ! yeeiii ! nhe lah dya hasil gambar yg di ambil ole camregirl kami J






etu sak lah , HAA , bubye blogger !


Sudah Baca . Komen sikit . PEACE

2 orang tengah mengkritik ~:

RinsyaRyc said...

amboi.. gamba cam gadis2 pingitan... eheh

♕ R Y N I E ♕ said...

rin : HEHE , etulah pasal pantang jumpa cemra :)