Welcome ! you currently at RYNIE ZONE . Please Don't make Trouble . Don't 4get to follow and leave your comment okey
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

My Sweet 19 ヅ

Hye blogger ! hari ini genap lah umurku dan my twin 19tahun :) remaja sudah nhe . HAA , yalah sangat, lamanya suda aku hidup d dunia nhe kan ? banyak pengalaman yg aku lalui , pahit , manis , suka, duka . Pengalaman itu lah yg mendewasakan aku . dari aku sekolah rendah , ke menengah , ke ipt semuanya bagi aku pengalaman berbeza-beza . HAHAii . Kalo d sabah aku ada famly sambut bufday ku sama kakak ku , siap d belikan kek dua lagi, sbb kami kan kembar ? HEHE . tpi start masuk politeknik nhe aku dak juak lah sedi setiap kali 25oktober tiba, sbb aku ada kawan yg mau juak smbut bufday ku , 2kali dah smbut d poli nhe , 1st d DAMAI beach , and smlm 2nd wift my bestie <ria,dila&iela> and x lupa juak aku punya jiran bilik noya,bibot, and semua pandai dorang buad surprise ., nasib aku nhe teda jantungan ! . HEHE , pa2x pun terima kasih yah kawan , aku sayang sama kamu . doakan aku panjang umur , sihat selalu, hubungan kita sampai mati, sukses , etu juak doaku untuk kamu oke J semua yag terjadi sepanjang hidup ku nhe , ada baik dan buruknya . so buang yg keruh amik yg jernih . J Sebelum aku habiskan coretan hary nhe , aku mau sampaikan sesuatu untuk org2x ini :::::for my twin  Hye sister . hapy bufday tu you, hapy bufday tu you, hapy bufday tu you RINA , hapy bufday tu you J ryn, aku harap kau sihat selalu, panjang umur, sukses . lama betol suda kita x jumpa nhe . L rindu ouh aku , sihat2x kau yah , ada masa kita jumpa juak . I hope !
to my bestie yio & dy ->  my friend genk slumber’z ! thanks yah smbutan bufday semalam , aku suka  and thanks juak gift nya , comel2x , satu gelas yg memang teda samanya di dunia nhe , sbb ada muka kita be4 . and yio thanks juak ibuk rantainya , lawa walaupun ko kata pink mewakili aku J aku suka syg , aku snyg kamu dua ! HEE , kek nya pun sedap pandai org pilih kan . J HEHE , hari ini hary yang membahagiakan aku J walaupun aku teda “dya” suda , tpi aku masih ada kamu kan? Sampai bila2x kan? Bagi aku itu sudah cukup tanpa “dya” pun oke tetap rynie yg dulu , sampai bila2x … good luck final syg2x ku , yio jumpa lgi kita sem5, kau yg palink kecik antara kita 3, knpa kita slalu bgduh o ? sbb aku syg kau lah , and npa aku x suka cari gaduh ma dy , and ikut pa cakap dy 1 dya palink kakak , and kalo dy mara seram . takot . kalo ko tidak , HAHA. -> iela my rumeet . Akhirnya kesalahfahamaan antara kita pun suda berakhir and aku harap itu first and last lah , aku syg kau oke . Aku harap hubungan kita akan beterusan sprti dulu sehingga akhir hayat oke :) good luck final .. jumpa lagi kita kan sem5 , berumet lagi kita . kalo balik dari LI pastikan gemuk .
Last sekali , aku mau ucap thanks untuk semua kawan2x, classmate ku yg selama ini jatuh dan bangun sama2x aku. iloveyou semua J


My kek , and gift dri my syg2x slumber , thanks
nhe dy MY sweet sister , kembar saya . sama kah muka kami ?? HEEHE
 with my bestie , slumber HEHE , yio , ryn , dyla ;) muka bengkak baru pas mandy di serang ;) Haha

 aku punya rumeet . hehe , ko mara ? wakaka ..
 muka blurrr , blank ;) haha 
saya punya soul mate kali , hehe . manja gilerr . haha , padahal ~~~ dari kiri yioKwangAvatar-rynSparta ! haha


Sudah Baca . Komen sikit . PEACE

BEJALAN-JALAN !

Assalamualaikum blogger !
Lamanya aKu sik merepek di OH Dunia nhe taw ! bukan nya teda yg mau d cer , tpi assignment,kuiz,testII and semua yg sma waktu dgannya memang mbuad kan aku teda masa mau update nhe blog ! rindu juak , jap arh kamu , aku loading jap mau login page ku balik nhe . HAHA<eksen> ! Hem, ary nhe aku mau post sal hajat aku yg suah tercapai ! wah , cam apa jak, hajat naek haji kah ? wakaka . teda lah wha kesian. Bha di mna aku mau start nhe arh kawan?bha sini jak lah , gne bha baru2x nhe aku n my genk slumber pegi stay out tmpat “macik” kami oke . HAA , pas tu kami ada pegi ke taman rimba . nama mcam zoo kan ? tp tmpat nhe sbnrnya pat bajogging lama dah kami b’tiga mau p, tp baru sry tu dapat . soo , banyak juak yg kami dpat jdikan sbgai memory kami btiga J dah tmpat bajogging so kami pon wat lah pa yg patut, blari2x, wat senaman2x ! HAHA , aku paling benci tu yg bangkit tubi , mcam mau patah2x jak blkng ow, aku tngok nenek2x cina tu punyalah santai buad bangkit tubi mgalahkan aku ow ! HAA. Pas tu kunun kami nhe mau jlan2x bha , pas tu c kawan<dila> tngok ada aunty cina tu masuk satu track bajogging , so dya kata jum ikut mcik nhe . ikut punya ikut punyalah panjang track tu 1600KM , pecah lah semua lemak time tu ! HAA . terima kasih lah Dy J

sepanjang kami ada dlam Taman Rimba tu , kami apa lagy , berabis bha bilang beSnap2x , x kira lokasi . ambik posisi masing2x . HAA , dak malukan ? ada kami 3 kisah ! suah lama sana kami pon balik , x jauh dari rumah jlan kaki pon boleh bha J sampai umah , punyalah hebat , kami di sediakan sarapan mee goring SABAH ! arrhh , sedappp ow ! JKawan2x nhe lah dya Snap yg kami sempat take :: kawan2x dua2x nhe dress mcam mau p Bandar kan ?? aku jak kali yg p besenam ! WAKAKA J

 rynie,dyla,yio 


 haha , kegilaan rynie &dieylah , jeleknya muka c rynie ! HAA , like monkey magic ! muka org sebelah pon bidak jua owh !! 
nhe plak c yoi , antara kami betiga , nhe yg palink kecil , and nhe lah juak yang aku slalu bawak bgduh !

***********

Nhe plak aku mau cerita sal aku p kubah ma kwan ku oke ,
Aku lama betol suah mau betolp kubah , 2minggu beturut2x jauk cancel , dpat pegi nhe best gilak wlaupon kami be’5 jak , aku rasa best lagi wha . Kami gerak dri poli dlam pkul11 lebih gtu , smpai jak d kubah kami makan luk kumpul energy, pas tu noya,seha,bibot p bganty aku x bgnty coz aku dah siap terjun. C kawan emun nhe plak dak mau mandy kunun mau jdi camregirl, tpi dlam camre tu mcam hmpir semua mukanya bha . HAA. Time kami mandy tu , aku gembira betol ow sbb dpat mandy air kubah . HAHA , sakai kau ryn! Pas mandy kami naik , mengasak pulak lagi bakeroke ! HAA, preee plak nya tu . sblh petang sblom balik , aku,noya&bibot turun lagi mandy, seha dah kondem ! buakn selalu pun kan , apapun mang best lah Mandy+bakeroke=lepas stress ! yeeiii ! nhe lah dya hasil gambar yg di ambil ole camregirl kami J






etu sak lah , HAA , bubye blogger !


Sudah Baca . Komen sikit . PEACE