Welcome ! you currently at RYNIE ZONE . Please Don't make Trouble . Don't 4get to follow and leave your comment okey
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tentang PerasaanKu !


Assalamualaikum dan salam sejahtera blogger ! wah sopan gitu ! dah hamper s’bulan lebih aku xda posting kat blogger nhe kesian dya ~ HAHA ! mau kata bzy xdak juak , coz skrng nhe tngah cuti sem . so apa?  hem sbbnya simple je, sbb saya teda mood mau post tu jak , nhe baru ada mood mau posting ~ hihi .

Tengok title entry tuh . fuhh “tentang perasaanKu” ceh mcam lagu irwansyah suda” ku ingin kau tentang perasaanku ..” ada sesiapa yg rasa mau muntah kah ? bha kalo ada tuh cpat2lah b’rambus sebelum anda2x t’muntah , senang jak close tab atau pun ctlr W  ^^ Hem . apasal tetiba jak buat entry nhe ? hem kalo kamu org mau tau perasaan ku skrng nhe tngah b’campur2 dha antara. family + kawan + kekasih , semuanya ! ouh 1st aku mau wat  announcement, keputusan untuk sem3 dah kuar , and allhamdulillah aku lulus juga !  puas hati lah juak , tp pointer turun , coz subjek sem nhe mang payah~ syukur sbb lepas jua (: harap2 dpt juak lah top3 mcam sem lepas . AMIN .
2nd plak aku mau kongsi ngan kamu yg sudi baca nhe sal aku punya “twins” . aku rindu betol bha sama dya ! rindu sangat ! kalo kamu mau tau,  sblum nhe kami xdak pernah pun b’pisah smpai lah time aku buat k’ptusan trma twaran d poli kuching nhe start time tu , kalo x sala 18 july smpai lah skrng nhe 16 dec ! kami xpernah jumpa ~ b’yngkan lah . xp’rnah pisah tup tup skrng kami di pisahkan hamper 2 tahun dah . dya d Selangor aku d Sarawak family d sabah ! aigo ! so sad ! huh ~ skrng nhe aku rasa mau di sebelah nya jak , mau begaduh , cuci piring , tidur sama2 ! HUHU ! ryn , aku rindu ba , kau rindu aku ka ? hem . skrng nhe kau lgi dlm masalah aku mau bantu pun aku dak dpat bha . hem , bila lah tuhan pertemuan kita nhe . kadang2 rsa menyesal juak kalo d ingat dulu2 , kalo besama b’gaduh jak . hem skrng b’jauh b’rindu . betol lah kata org dulu2 “ ada xdak d’hargai , tiada baru mencari” ! hem kau jaga diri jak sna yah . kalo ada pa2x mcg @ coll aku yah . jan b’rahsia sama aku k . bear lah org jahat sama kau , drang dak tau pun kau sapa ! hem unnie saranghea (: huhu ! “tears coming to me if I remember u” cincai jak nhe . HAHA ! hem nhe pic ku sama my "kembar" ryna & rynie 
bestkan kami kembar tapi xserupa . neh kamu ada ? ^^

3rd friends ? hehe ! b’gduh kah ? cakap blkang kah ? tikam blkang kah ? talam dua mukak kah ? nah itulah yg slalu d’kaitkan kalo kawan2 bgduh kan ? aku saja jak msukkan kan friendship , aku rindu lah dgan semua  aku punya bestie. sem dpan pun bukan semua ada . hem , hope kamu smua jaga diri , don’t forget me oke !

lastly, plak sal kekasih ? HAHA ! ini kecik punya pasal lorh ! aku dha “single” r’sanya dah 4bulan kot ~ k’hidupan berstatus single nhe  mang bgi aku :swear: best gila ! dak tau lah kalo org lain . sbbnya , aku hnya m’habiskan masa ku dgn mlyn Kpop ! running Man + We got married + drama Korea ,lagu2 (big bang+2NE1) HAHA ! semuanya m’buat kan ku lupa yg aku perlukan teman lelaki ~ hehe ! kadang2x handphone ku pun aku dak tau mana aku simpan , mau kol org rumah baru cri handphone ! hehe ~ ntuk c “dya” lupakan aku lah oke . aku bkan prmpuan yg baik ntuk kau , cehhh jiwang . aku gembira bila abg2 ku col tnya “ jan kau b’cewek2 yah” aku jawab “ aish jan kau risau bang dak suda aku b’cewek2 nhe , bosan aku “ abg2 ku dah bagi kepercayaan ma aku , soo aku kena jaga tuh ~ sory lah yah kalo aku selfish . hem , btw aku happy dgn hidup ku skrng , so kau pun mesti lah happy jua . huhu ! xdak sabar rasanya mau masuk sem4 masuk umur 2otahun . wahh ! bestnya, mau kerja ~ hehe ! rindu sama kawan2 nhe ! hope kamu semua b’gembira oke ! ^^ I just want to be a good daughter , good sister , good friend and good girlfriend(next time) ^^ rynie fighting !



Sudah Baca . Komen sikit . PEACE