Welcome ! you currently at RYNIE ZONE . Please Don't make Trouble . Don't 4get to follow and leave your comment okey
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

END of SEM ♥ GOODBYE my BESTIE ヅ

Salam blogger ! lama eh xdak update nhe blog ada dalam sebulan owh ~ bukan apa bz dgn exam final . pdahal last minute juak stdy nya ~ huhu ! hary nhe aku post entry “ end of sem . goodbye bestie” . macam sedi jak kan ? HAHA ! begini sebenarnya tanggal 24 Nov 2011 paper kami JTMK dah abis . pas tu aku sama kawan (ria & dyla) pegi lah makan di buffet apa nmanya tu ouh Hanz chicken kali . HAHA , tujuany adalah untuk makan n utk perpisahan . HEHE ~ sedi lah pulak ! apapun kami enjoy time mkan ~ dah nma nya buffet ! makan apa jak kan ? HAA kami apa lgi melantak lah ! dak bnyak ckap kamu org tengok jak lah d bawa yah >> 

dyla | rynie | yio 
 dyla | rynie
yio | rynie
we are the best ! HAHA
minta di suap budak kecik nhe :)
dyla cakap dya suka mkan nenas ::
apa pandang2x ! HAHA

Hem . sal title goodbye bestie tuh plak  , sem depan dua org kawan ku yg tersayang akan menjalani latihan industry d sabah , so aku ma dyla tinggal d srwak nhe . HUHU ! sedii nhe , jan kamu lupa kami arhh ! sms kah coll kami arh ! HAHA ! jaga diri kamu sana panjang umur sem 5 kita jumpa lagi , kita p makan d buffet lagi bawa rumeet ku ~ HUHU ! sem 3 ne berakhir suda . harap sem depan better dri sem 3 nhe . AMIN . HAVE A NICE DAY MY FRIEND !
budak take k ! dak da kwan ku suda begaduh ! HAHA :P
rumeet take k ! see u sem 5 HEHE ! 
aku cury d fB , sbb lappy ku rusak :P




Sudah Baca . Komen sikit . PEACE

7 orang tengah mengkritik ~:

ielafaizal said...

endui . sad aku baca :'( . take care kau arr . aku syg kau ! muah cuah ! <4

♕ R Y N I E ♕ said...

iela : HEHE ! sama lah ngn aku . HUHUK ! take k juak kamu . syg kau jua . muahhx ! cepat2x gemuk :P

MiszHagu said...

hukhukhuk...
mcm mau lgi wah pi mkn2 dgn kmu..
kO jga dri yaa..bergumbira la dgn bkal rumete bru. :)

♕ R Y N I E ♕ said...

HAAHA ! teingat2 aku ayam goleng , HAHA . oke . take k juak kamu :)

Anglear!ez!! said...

beautyful memorires n friend...

♕ R Y N I E ♕ said...

@ Anglear!ez!! : thanks <3

starzieti said...

rindu at mmbe2 mase belajar dulu. :')