Welcome ! you currently at RYNIE ZONE . Please Don't make Trouble . Don't 4get to follow and leave your comment okey
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

SAPA KAU !!!!

Assalamualaikum semua !
Hary nhe aku mau post sal aku d sabotaj ! huh ! sapa lha org tu arh . mesty kamu tertanya2x nhe kan sabotaj apa ? kmrin sblom p kelas desktop publishing aku ada on9 tba2x rumetku text aku cam nhe dya send ‘ ila knpa ada org wat fb pkai pic c rynie smua’ mcg tu dya forward n send ngn aku, ada kak senior yg send. Punya lha aku tekejut baca text iela! Time tu jua senior tu post link budak yg guna pic ku utk fb nya . aku apa lgi p lha view ! punya lha shit tu org! bikin malu jak o. yg wat aku malu 2 satu yala guna pic ku kan . yg satu nhe lgi nma fb nya “RYNIE SLUMBER’Z SWEET” ! haha . mesty kamu mau muntah kan ? bodo bha ! aiiee. Pas tu aku ada inbox dya . kmu tau apa dya balas nah kamu tngok lha sendiri di bawah nhe ~ sakit jiwa ku !

ah , bodo kha tdak ? terpakssa ? mengalahkan aku nhe artis ow ! so stupid ! aishh . mau hack pon dak tau ksian. teda kami d ajar ole lect, wlpon aku nhe dak ict. aku harap ada lah yg bole tlong aku selesaikan masalah nhe . sangat mengharap nhe :(

nhe halaman fb org tu :

 sangat menyakitkan haty tngok kerja org nhe taw ! aishh . apa lha motif dya buad nhe arh ? pa mau nya ah ? spa2x bole tlong selesai kan msalah nhe tinggalkan lha jejak . hoho . bha yala , t ada perkembangan aku cer lgy arhh .. peace no war :) yeiii ~



Sudah Baca . Komen sikit . PEACE

6 orang tengah mengkritik ~:

ieka_mylin said...

patutlaa aku ada juak nampak ni fb.sikit aku add owh..

♕ R Y N I E ♕ said...

hehehe . eya kha ? aku pon baru tau juak kmrin tu, senior ku bgtw .

Zuliyanie ANiey said...

sabar kau ryn .. aku pun xtau napa aku ble aprove ni .. tiba2 ni nmpk post org ... nasib cepat ku btau ko .. ehhehe

♕ R Y N I E ♕ said...

eya bha kak , nseb jua kau jmpa. kalo ndak dak tau lah apa jd . skrng org nhe mkin mlmpaw bha , aiee :(

Zuliyanie ANiey said...

huhu .. aku da btau c paca kan .. dea mau suwu tuh c sarul hack bru delete tu akaun tpi c sarul ny nda pena tinguk dea on9 .. dea kan juak ari tuh hack blik aku punya fb .. email tuh fb ada sama aku .. aku copy ari tuh bab ku tgok skrg mcm dea private email ny

♕ R Y N I E ♕ said...

eya kah ? eya ary tu aku ad view dya punya email, teda suah . nseb kau sempat bha . kalo tdak mataiii ~ thankss :)